De kracht van muziek


Het klinkt misschien wat zoet, het is de waarheid als een koe, ‘Muziek heelt alle wonden.’
In het kader hiervan maken zo’n dertig muzikanten wekelijks onder begeleiding van 3 band coaches in diverse samenstelling muziek.

Onder het predicaat ‘Bandsessies’ (een initiatief van de Stichting Anton Constandse) vormt muziek de ideale uitlaatklep voor emoties en bevordert het je cognitieve en sociale vaardigheden op een ontspannen manier. Bandsessies geeft beginnende en gevorderde muzikanten een podium en een kans om alle sores om te zetten tot een ware hit.
Bandsessies is ondertussen een begrip geworden. Iets dat zo’n 17 jaar geleden is ontstaan is uitgegroeid tot één van de belangrijkste dagbestedingen binnen de Stichting Anton Constandse. Dat deze aanpak zijn vruchten heeft afgeworpen is wel gebleken tijdens optredens op People Stage Parkpop, Lokaal Vredebreuk, Paard van Troje,Theater aan het Spui, Café de Vinger, PopRadar cafe, Musicon, theater de Steeg en tijdens optredens in een bomvol Paardcafé.

Daarnaast heeft Bandsessies zich ook gericht met een crew toezichthouders die op diverse Popfestivals ingangen backstage beveiligd, zoals Winterfest, Kaderock, Parkpop, Schollenpop, Hipfest & het Zeeheldenfestival.bandsessies@gmail.com