Bandsessies is een muzikaal initiatief sinds 2004 vanuit Anton Constandse.
Op locatie  Popradar repeteren iedere week verschillende muzikanten met achtergrond in de GGZ onder begeleiding van bandcoaches die daarnaast ook herstelondersteuner, participatiemedewerker, & muziekdocent zijn.
De bands werken aan zowel covers als eigen nummers in veel verschillende stijlen. Van pop & soul tot aan rock & metal. Van jaren 60 tot aan hedendaagse muziekrap & spoken word, voor alle genres is ruimte!

Bandsessies biedt zowel beginnende als gevorderde muzikanten een podium. Muziek maakt het hoofd leeg, zorgt voor verbinding en is een ideale uitlaatklep. Bandsessies is een succes, dat is gebleken!

Er zijn inmiddels 4 verzamelalbums, 3 soloalbums en een EP uitgebracht, te beluisteren op Spotify.
Liever het retro-gevoel? De muziek is ook verkrijgbaar op cd en vinyl.

Bandsessies heeft van zich laten horen op het podium gestaan van o.a. : People stage- Parkpop, Zeeheldenfestival, Festival Ock Villa Ockenburg, Lokaal Vredebreuk, het Paard van Troje, Theater aan het Spui, Café de Vinger, Radar café, Musicon, Theater In de Steeg, Cafe de Pakschuit, Cafe L.O.F.T., Cultuurschuur, Nederland 3 Wateringen, Moven Festival Oegstgeest en het Paardcafé.  Niet de minste!

Wil je een van de Bandsessies bandjes boeken? Dit kan akoestisch in kleine setting of elektrisch. Stuur dan een mailtje naar: bandsessies@gmail.com