Bandsessies in het Zuiderparktheater 25 augustus 2017

Tekst: Ian Plug

Op een heerlijk zonnige vrijdagavond op 25 augustus, liet de zomer zich toch nog even van zijn beste kant zien. Het Zuiderparktheater was het decor waartegen een aantal muzikanten van de Stichting Anton Constandse, samen met een enthousiast publiek, afscheid nam van de zomer van 2017. Onder begeleiding van de bandcoaches brachten de Bandsessies een brede selectie van hun repertoire ten gehore.

Het publiek werd getrakteerd op een grote diversiteit aan muziekstijlen, waarbij zoals gewoonlijk de kwaliteit en het plezier er vanaf spatte!
Het is eigenlijk niet te doen om een hoogtepunt van de avond aan te wijzen: het zou het opzwepende van de rappers Klopox & MC Arch kunnen zijn, maar net zo goed ook de overtuiging in de zang bij Moksi, of de originaliteit van de teksten bij zowel Groenland als Rolf Rondeltap.

En anders wel het pure spelplezier van de bekende bluesgitarist Henk Bosman en zijn Bandsessiesleerlingen. Het was gewoon één groot muziekfeest, van begin tot eind!


Met de ondergaande zon op de achtergrond, een drankje in de hand en het gezelschap van cliënten, collega’s en andere muziekliefhebbers die op dit evenement waren afgekomen, was het erg goed toeven op de tribune. Bandsessies, dank jullie wel voor de heerlijke avond!